Cette traduction est plus ancienne que la page originale et est peut-être dépassée. Voir ce qui a changé.
Traductions de cette page?:

Outils pour utilisateurs

Outils du site


nl:accueil

FIXME Deze pagina is nog niet volledig vertaald. Vul de vertaling in, als de vertaling klaar is.
(supprimez ce paragraphe une fois la traduction terminée)

Welkom op de Educode wiki!

Dit is een ruimte voor collectief bouwen en schrijven. Iedereen die in de wiki is geregistreerd kan een bijdrage leveren. De licentie CC-BY-SA verzekert elk wettelijk hergebruik, evenals die van Wikipedia van de daar gecreëerde bronnen, waardoor exclusieve verduistering wordt voorkomen. Het wordt gebruikt om activiteiten, trainingen en het creëren van educatieve inhoud te organiseren door educode asbl en zijn vriendelijke medewerkers die we hartelijk danken.


Binnenkort

Internationale Franstalige online conferentie door het educode team en vele partners.

Woensdag 17 juni 2020 van 14.00 tot 17.00 uur:
«educode 2020 : Welke digitale school voor het schooljaar september 2020?»

In deze interactieve online conferentie beschrijven de sprekers hun ervaringen sinds de conferentie educode 2018 in Bozar, met inbegrip van de recente periode van opsluiting om het soort school te beschrijven dat ze overwegen en willen voor het volgende schooljaar, of het nu gaat om de basisschool of de middelbare school, het hoger onderwijs of de universiteit.

We hebben al sprekers gepland uit Argentinië, België, Frankrijk, Quebec en Zwitserland. De conferentie is gratis, maar voorafgaande registratie is verplicht. Informatie zal hier worden gepubliceerd.


Enseigner en ligne door Laurence Bourguignon, Erick Mascart en Nicolas Pettiaux.

in de woonkamer https://bbb-1.wsweet.cloud/b/nic-7vu-ygqeducodeTV (die 10 minuten voor de les zal openen).

In deze cursus gaan we in op de moeilijke kwestie van het online onderwijs, waarmee veel docenten uit het basis-, middelbaar, middelbaar en universitair onderwijs over de hele wereld sinds 13 maart 2020 worden geconfronteerd in het kader van de verplichte inperking die door het Maladie à Coronavirus 2019 wordt opgelegd.

De cursussen zijn toegankelijk voor diegenen die zijn geregistreerd in dit formulier, die lid zijn van de vereniging membres de l'association (20 € per jaar) en die hebben pay for the courses (10 € per cursus, te betalen vóór de cursus, cursus per cursus - 35 € voor alle 4 de cursussen). De cursussen zijn interactief en staan open voor maximaal 20 personen (behalve de eerste, die voor zoveel personen als gewenst openstaat, maar dan minder interactief). Dit betekent dat de deelnemers in staat zullen zijn om vragen te stellen, tussenbeide te komen, problemen in te dienen …


In samenwerking met Forsud, training om te ontdekken en te beheersen Draw (LibreOffice) :
«Maak eenvoudig documenten aan voor de klas met Draw» door Laurence Bourguignon.

Wanneer: donderdag mei 28e van 9:30 tot 11:30.

Waar: in een lounge waarvan de link u de ochtend voor de training per e-mail wordt toegestuurd. (Premistregistratie is essentieel)

Deze vrije opleiding is in de eerste plaats bedoeld voor docenten van het basisonderwijs (maar staat open voor iedereen) en is toegankelijk voor diegenen die zijn geregistreerd via Forsud.


Twee webinars interactiefPetit aperçu d'informatique sans ordi ... in mijn woonkamer” door Marie Duflot-Kremer waarin ze de computerwetenschap en haar toepassingen zal bespreken.


nl/accueil.txt · Dernière modification : 2020/06/04 23:35 de Erick Mascart